Innovatie

Timmer en Montagebedrijf Frieszo heeft een uitgebreide ervaring met de innovatieve Innotec producten.

Innotec Logo

Al geruime tijd maken wij (en onze klanten) naar volle tevredenheid gebruik van het Innotec Waterproof Systeem voor badkamers en natte ruimten. Met dit systeem is het tijdrovende werk van het afsluiten van naden en kieren d.m.v. tapes en kimbanden overbodig geworden.

NIEUW

Wij kunnen u ook het Innotec Luchtdicht Bouwen Systeem aanbieden.

Luchtdicht Bouwen wordt binnenkort een wettelijk vereiste voor nieuwbouw en renovatie. Het uiteindelijke doel was om in 2020 het ongecontroleerde verlies van warme lucht teruggebracht te hebben tot 0%.

Het is niet eenvoudig om te voldoen aan de wettelijke eisen van luchtdicht-bouwen. Kieren, naden, gaten, spleten hebben allemaal hun invloed op de vereiste waarden. Maar daarnaast moeten we ook niet vergeten dat we in een gezonde leefomgeving ventilatie nodig hebben. We moeten dus komen tot een systeem dat ongecontroleerde ventilatie gecontroleerd maakt. We willen de invloeden op het binnenklimaat zoals wind, water, kou, warmte en
geluid beheersbaar maken.

Er moet dus bijzondere aandacht worden geschonken aan een perfecte luchtdichtheid. Luchtdichtbouwen zorgt voor energiebesparing, verminderd geluidsoverlast, voorkomt vochtproblemen en tocht. Met het Luchtdicht Systeem van Innotec worden naden en kieren afgedicht met de Innotec Spray-Seal Plus. De Spray-Seal Plus is een verspuitbare MS-Polymeer die zeer goede verlijmende en afdichtende eigenschappen bezit. Door deze eigenschappen dicht het product op gemakkelijke wijze naden en kieren af en hecht het zeer goed op vele ondergronden. Het product vulkaniseert als het ware met de ondergrond, waardoor deze lucht-dicht wordt gesloten.

Bij kozijnaansluitingen is het vaak erg lastig een luchtdichte aansluiting te realiseren. De problemen ontstaan doordat het een tijdrovende en ingewikkelde applicatie is. Juist voor deze toepassing is het Luchtdicht Systeem van Innotec perfect te gebruiken. De eenvoudige verwerking dat door Innotec is ontwikkeld, omschrijft hoe simpel het is om met de Spray-Seal Plus rondom kozijnen een luchtdichte afdichting te realiseren.

Naast de Spray-Seal Plus hebben wij een drietal tapes in het assortiment waar je met een eenvoudige en snelle verwerking een duurzame luchtdichte aansluitingen creëert. Een kozijn dichtingsband met een speciale stucrand voor het luchtdicht maken aan de bouwfysisch warme zijde van een kozijn. Een Vlies tape voor een duurzame luchtdichting van de kanalen van kanaal-plaatvloeren, maar ook toepasbaar als afdichting voor open voegen, aansluitingen of al  reparatie tape voor kleine beschadigingen of scheuren in dak en gevel. En de Butyl Afdichtingsband een zeer goed hechtende en uiterst rekbare PE-Butyl-afdichttape met duurzame waterbestendigheid en zeer hoge verouderingsbestendigheid.

U ziet het : Timmer en Montagebedrijf Frieszo is niet alleen thuis in de technieken van heden en die van vroeger maar gaat ook mee met de tijd en is continue op zoek naar verbeteringen voor u als klant.

Contact :

J. de Walstraat 19
9421 PN Bovensmilde

Telefoon: 0592-768020
Mobiel: 06-50645092

Social media :
Bedrijfsgegevens:

Timmer- en Montagebedrijf Frieszo
KVK nr: 01182118

Lid van de VLOK

Locatie:

Klik op de kaart voor een grotere weergave