Het Bedrijf

Folkert Frieszo heeft een lange, succesvolle loopbaan achter de rug van meer dan 30 jaar en is van vrijwel alle markten thuis. Nieuwbouw, renovatie, metselwerk, timmerwerk, nieuwe technieken, oude technieken, nieuwe materialen, authentieke materialen van vroeger, het is allemaal in goede handen bij Frieszo.

Door zijn jarenlange ervaring in de branche is Frieszo een vertrouwde naam en een bekend gezicht voor velen in de wijde omgeving van Assen. Zowel bij particulieren als bij ondernemers/zelfstandigen. Mede op advies van deze relaties heeft Frieszo enkele jaren geleden zijn eigen bedrijf opgestart.

Daarbij richt hij zich met name op onderhoud en renovatie, maar ook montage en ander voorkomend metsel- en timmerwerk . U als particulier of zelfstandige kunt gebruik maken van Folkerts diensten tegen aantrekkelijke tarieven, want ook dat past in Folkert’s motto: ” Waar voor je geld krijgen zegt meer dan mooie praatjes  ..”

Waar voor je geld krijgen betekent ook voor je werk staan. Timmer- en Montagebedrijf Frieszo is daarom aangesloten bij de VLOK, de vereniging van landelijk opererende klusbedrijven. Hierdoor heeft u als opdrachtgever altijd de garantie dat u bij geschillen, mochten die zich al voordoen, of onvoorziene omstandigheden , waardoor het aangenomen werk niet of niet tijdig kan worden uitgevoerd terug kunt vallen op de VLOK die zorg zal dragen voor een goede oplossing en correcte uitvoering. Met een landelijk erkende geschillencommissie die bindende uitspraken kan doen. Ook bent u hierdoor gedekt voor (vervolg)schade voortkomend uit uitgevoerde werkzaamheden.

Contact :

J. de Walstraat 19
9421 PN Bovensmilde

Telefoon: 0592-768020
Mobiel: 06-50645092

Social media :
Bedrijfsgegevens:

Timmer- en Montagebedrijf Frieszo
KVK nr: 01182118

Lid van de VLOK

Locatie:

Klik op de kaart voor een grotere weergave